Boeuf Bourguignon
Boeuf
Bourguignon
Dette trenger du:
Dette trenger du:
1 kilo oksehøyrygg • 4
spiseskje dijon sennep • ½ flaske rødvin gjerne fra
Bourguignon • 200 gram røkt
bacon • 2 gulrøtter • 1 løk gjerne boretaneløk
• ½ sellrirot • ¼ potte timian
Slik gjør du:
og la det sta i kjøleskapet over natten.
La det sta i minimum 2-3 timer. Kok opp og sett hele gryten med
lokk inn
i ovnen pa 170 grader C˚ til kjøttet er veldig mørt. Dette tar ca. 2 timer.
Server med sauterte kantareller, syltet gresskar og gresskarpure /gulerotpure.
Smaker også godt med ovnsbakte pastinakker og aioli.
Dette ble søndagsmiddagen. Så enkelt å forberede alt på lørdagen og la alt godgjøre seg i stekeovnen noen timer mens man rydder inn de siste hagemøblene og blomsterpottene. Nå kan vinteren komme. Bon Appetit!
Kommentarer